top of page

Pinkster

Aktie

korting

Pinkster Aktie Korting...

Ontvang NU, alleen tijdens Pinksteren 2019 (via de website of bij onze stand in de MissionExpo van de Pinksterconferentie Opwekking 2019) bij boeking of aanmelding €100,- extra korting*

Interesse?

Hebt u interesse in een unieke ervaring en een bijzondere ontdekking van het land van de Bijbel? Neem dan direct contact met ons op! Voor aanmelding of ook als u meer informatie wenst kunt u ons mailen via: info@mazzeltovreizen.nl (of klik direct op de link voor het contactformulier). 

*Aktie voorwaarden:

De korting geldt alleen tijdens Pinksteren 2019 en wordt gegeven aan maximaal de eerste 10 aanmeldingen voor iedere groepsreis tot en mei 2020 (m.u,v, de Loofhuttenfeestreis).

De korting wordt pas na de aktieperiode definitief toegewezen en bevestigd (ivm tijdsregistratie stand en website) De aanmelding is niet vrijblijvend! Bij afmelding of annulering (door aanmelder of diens vertegenwoordiger) kunnen er annuleringskosten in rekening gebracht worden van tenminste €50,- per aanmelder. De korting vervalt indien niet aan de voorwaarden van aanmelding wordt voldaan of als de reis niet doorgaat.

bottom of page