top of page

Wie zijn wij?

MazzelTov Reizen (Groepsreizen Israël) is een kleine

organisatie die voor jong en oud inspirerende, christelijke

Bijbelse (groeps)reizen naar Israël organiseert. Wij richten ons op een bijzondere unieke ervaring waarbij de beleving van de vele bijzondere en Bijbelse plaatsen voorop staat met een goede balans tussen activiteiten en rust.

Jarenlange ervaring

MazzelTov Reizen is ontstaan in 2016 en wordt samen geleid door David & Sytske Hiemstra. Het ontstaan van MazzelTov Reizen komt vanuit jarenlange ervaring in de reisbegeleiding van (grote) groepen naar Israël en andere (Bijbelse) landen; zowel zelfstandig als voor diverse reisorganisaties. Vele jaren organiseerde de vader van David, Gerrit Hiemstra (als voorganger en prediker) unieke groepsreizen naar Israël. Sinds 2016 samen met zijn zoon David Hiemstra. David is een zelfstandig ondernemer, prediker en jarenlang betrokken bij Israël en organisaties gericht op Israël, waaronder enkele jaren als bestuurslid van de Internationale Christelijke Ambassade van Jeruzalem (afdeling Nederland). Daarnaast is zijn vrouw Sytske specialist ouderengeneeskunde en kijkt als arts mede naar hert welzijn van de reizigers. Daarbij heeft zij een warm hart voor het land Israël en het Joodse volk.

Veel mensen willen naar Israël

Vanuit de liefde voor het land Israël en de Bijbel is jaren geleden vanuit een droom het verlangen ontstaan om zoveel mogelijk mensen mee te nemen naar het Beloofde Land. Daarom organiseren wij betaalbare complete reizen, zodat het voor meer mensen mogelijk is het land Israël te bezoeken. Onze reizen kenmerken zich door een rustiger reisprogramma en reistempo. Als we (Bijbelse) plaatsen of bezienswaardigheden bezoeken kiezen we voor reisbeleving en juist niet voor teveel plaatsen op een dag bezoeken door (te) snel de bus uit of instappen. Ook bezoeken we tijdens de reis minder commerciële locaties of plaatsen.

Reizen voor jong en oud

MazzelTov Reizen organiseert complete all-in* groepsreizen die geschikt en toegankelijk zijn voor jong en oud en daarmee dus alle leeftijden. Voor deelname aan een 11-daagse rondreis is het verstandig om goed ter been te zijn. Voor senioren (indicatie 65+ afhankelijk van mobiliteit) of lichamelijk minder mobiele personen organiseert MazzelTov Reizen speciale 15-daagse Israël groepsreizen. Daarnaast organiseren wij voor u een reis-op-maat (indien gewenst voor uw eigen groep, kerk of gemeente). Naast complete all-in rondreizen stedenreizen, rondreizen of  specifieke themareizen.

Interesse?

Hebt u interesse in een unieke ervaring en een bijzondere ontdekking van het land van de Bijbel? Neem dan direct contact met ons op! Ook als u meer informatie wenst kunt u ons mailen via: info@mazzeltovreizen.nl (of klik direct op de link voor het contactformulier). 

Bekijk, print of download onze flyer (Klik hier)

*Informeer naar de specifieke of geldende reisvoorwaarden

IMG_6038.jpeg
Olijfberg Jeruzalem
bottom of page