top of page

11-15 DAAGSE RONDREIZEN NAAR ISRAËL

Ontdek en ervaar met MazzelTov Reizen Israël, het Beloofde Land van Gods volk, land van de Bijbel. Een unieke belevenis!

v.a. € 1950

11-15
dagen
BESCHRIJVING:

MazzelTov Reizen of Groepsreizen Israël organiseert onvergetelijke en betaalbare Christelijk Bijbelse reizen en vakanties naar Israël, het Beloofde Land van Gods volk en land van de Bijbel.

Welke ontdekking en ervaring...

Tijdens een rondreis door Israël maakt u naast de vele Bijbelse plaatsen en bezienswaardigheden ook uitgebreid kennis met de verschillende landschappen, de prachtige natuur en vele uniek geplante bomen en aangelegde bossen. Tijdens de bezoeken aan deze (Bijbelse) plaatsen en bezienswaardigheden zullen we regelmatig tijd nemen om de Bijbel te openen of overdenken om de plaats waar u zich bevindt nog tastbaarder te maken. Een rondreis door Israël brengt uw Bijbel en mogelijk zelfs uw persoonlijke geloof tot leven.

'Ontdek' en 'Ervaar' Israël, het Beloofde Land van Gods volk en land van de Bijbel op een bijzondere wijze. MazzelTov Reizen brengt u naar unieke (minder commerciële) plaatsen voor een bijzondere ervaring en belevenis.

Wat kunt u verwachten...

U overnacht in meerdere mooie en goede hotels of resorts door het hele land. We verblijven er in principe op basis van half pension. We bezoeken plaatsen als Jeruzalem (met de Olijfberg, hof van Getsemané, de Graftuin, de oude stad met haar poorten en vele winkelstraatjes, Bethesda, de Klaagmuur en winkelstraten), Dode Zee regio (met plaatsen als Ein Gedi, Ein Bokek, Qumran en Jericho), de woestijn, de Jordaan (met haar doopplaatsen en plaatsen als Bet She'an en Caesarea Filippi), de Middellandse Zee (met plaatsen als Joppe/Jaffa, Tel Aviv, Netanya, Cesarea, Haifa en Akko) en het meer van Galilea (met Tiberias, Kinneret, Tabga, en Kapernaum). Ook gaan we naar de Golanhoogte (met de berg Hermon en de grens van Syrië en Libanon). In of onderweg naar deze plaatsen bezoeken we vele bijzondere plekken en bezienswaardigheden. We bezoeken ook plaatsen waarvan we weten dat vele andere reisaanbieders deze niet of nauwelijks bezoeken.

Welke rondreizen bieden wij u...

Op dit moment kunt u kiezen uit de volgende rondreizen door Israël (Klik op de reis/link voor meer specifieke en uitgebreide informatie van die reis):

  • 11-daagse rondreis Israël Midden en Noord (met plaatsen als Jeruzalem - Ein Gedi - Dode Zee - Jordaan - Tiberias - Kapernaum - Nazareth - Caesarea Filippi - Golan - Haifa - Karmel - Netanya)

  • 11-daagse rondreis Israël Midden en Zuid (met plaatsen als Jeruzalem - Massada - Dode Zee - Ber Sheva -  SdeBoker - Mitzpe Ramon - Samaria - berg Gerizim - Shilo)

  • 15-daagse rondreis door heel Israël (met plaatsen als Eilat - Timna Park - Mitzpe Ramon - Ber Sheva - Arad - Dode Zee - Qumran - Jericho - Jordaan - Tiberias - Kapernaum - Golan - Karmel - Megiddo - Caesarea - Netanya - Jaffa - Jeruzalem)

Check ook de website de verschillende reizen en mogelijkheden. Bij elke reis vindt u meer informatie, een reisbeschrijving en informatie over reisperioden en prijzen. Zie ook onze speciale reizen voor senioren of andere minder mobiele personen (zoals iemand met krukken of zelfs met rolstoel).

 

Wat zit bij de reis inbegrepen...
Een groeps-/rondreis met MazzelTov Reizen is compleet qua voorzieningen en betaling. U krijgt veel waar voor uw geld! Bij MazzelTov Reizen zijn de prijzen* inclusief een vliegticket, hotel o.b.v. HP, vervoer binnen Israël en entreegelden voor bezienswaardigheden (van het programma).

Hebt u interesse voor een reis naar Israël? Informeer dan naar uw mogelijkheden en de specifieke reisvoorwaarden of meldt u direct vrijblijvend aan voor een reis. 

De prijzen* voor een groeps-/rondreis beginnen ongeveer vanaf € 1.950,- p.p. (o.b.v. 2 personen per kamer). Prijzen zijn onder andere afhankelijk van: soort reis, doelgroep, de grootte van de (definitieve groep) reisduur of lengte van de reis, de periode van het jaar en mogelijk welke reisleider en of gids, maar mogelijk ook van de (actuele) koers van de dollar t.o.v. de dollar. MazzelTov Reizen heeft als doel de all-in prijs voor een groepsreis zo laag mogelijk en daarmee hopelijk voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar te houden. 

Uw eigen groep of een Reis-op-maat...

Hebt u interesse in een reis naar Israël? U kunt ook met uw eigen reisgezel-schap zoals een groep uit uw kerk/gemeente, onderneming familie, kennissen, netwerkgroep of vereniging naar Israël. Dan bieden wij u dezelfde reismogelijkheden, maar met de mogelijkheid voor een speciaal samengestelde reis-op-maat. U kunt dan eigen wensen of verlangens in de reis verwerken. Informeer naar de mogelijkheden of bekijk eerst onze website. Voor contact kunt u direct gebruik maken van ons contactformulier op de website (klik hier of zie onder aan de pagina). U kunt ons overdag ook telefonisch bereiken onder telefoonnummer 0592-398239 of b.g.g. 0517-413472 of bij afwezigheid uw (gesproken) voicemail bericht achterlaten.

Wij zien uit naar uw bijzondere ontdekking en ervaring tijden! Wilt u meer informatie over wie we zijn? Check dan ook onze webpagina Over ons (Klik hier).

Planning rondreis...

Wij plannen in principe voor ieder voorjaar (februari/maart en april/mei) en ieder najaar (september/oktober/november) meerdere 11-daagse groepsrondreizen. Daarnaast plannen we eenmaal per jaar in het voorjaar of najaar een speciale 15-daagse senioren groepsreis (in voorjaar of najaar). Alleen bij voldoende aanmeldingen kan een reis doorgang vinden. Uw aanmelding is in daarom eerst vrijblijvend en zonder kosten (tenzij anders vermeld) totdat er voldoende aanmeldingen zijn. U krijgt dan een bericht en de mogelijkheid om uw aanmelding definitief te maken.

De exacte planning van een reis is afhankelijk van het definitieve aantal aanmeldingen, beschikbaarheid vliegtickets, hotels, vakantieweken en (lokale) feestdagen. Bij voldoende aanmeldingen voor een reis zullen we (in overleg) de reisperiode vastleggen. Bij veel aanmeldingen kan een reis dus ook meerdere keren plaatsvinden.

Voorjaar / najaar 2023...

Hebt u interesse voor een van onze unieke groepsreizen in het voorjaar 2023? Meld u zich dan nu alvast (vrijblijvend) aan voor één van onze Israël rondreizen in februari, april, mei of juni 2023. Nieuw is onze Gezinnen reis in de meivakantie 2023. Gaat u echter liever in het najaar 2023 mee op reis naar Israël? Bekijk dan het reisoverzicht voor ons aanbod en agenda en reserveer alvast (vrijblijvend) uw reis of informeer naar onze mogelijkheden. Maar ook voor interesse voor andere reizen of reizen in of na 2024 stellen wij het op prijs als u zich alvast geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen aanmeldt.

Direct naar planningsoverzicht of direct naar een rondreis...

-Voor een totaal overzicht van alle reizen klik dan hier .

-Wilt u liever direct naar onze Rondreis Midden en Noord (In de voetstappen van Jezus) klik naar hier 

-Wilt u daarentegen liever direct naar onze Rondreis Midden en Zuid (In de voetstappen van Abraham, Jakob en anderen...) klik naar hier  of voor een 15-daagse rondreis door Heel Israël, klik dan hier

Indien u interesse heeft in onze specifieke en unieke 15-daagse Seniorenreizen of voor minder mobiele personen dan kunt u rechtstreeks naar de speciale senioren reizen webpagina door klik hier.

Reisduur...

De lengte of reisduur van een reis wordt bepaald door het programma. De standaard reisduur voor een rondreis bedraagt 11 dagen, maar voor de speciale seniorenreizen (65+) of voor lichamelijk minder mobiele personen bedraagt de reisduur altijd 15 dagen. Dit vanwege een aangepast reistempo met voldoende rustmomenten. Daarnaast duurt een rondreis door heel Israël, dus inclusief bezoek aan en overnachting in Eilat ook 15 dagen. Een rondreis inclusief het bijwonen van het Loofhuttenfeest van de ICAJ in Jeruzalem kan afwijken en duurt mogelijk 11 of 12 dagen. Verder kan de reisduur afhangen van de periode of maand, getoonde interesse van de aanmeldgroep of beschikbaarheid van tickets en hotels.

Hoe werkt een aanmelding?

Hebt u interesse in een unieke ervaring en een betaalbare christelijke Bijbelse rondreis door Israël en u wilt graag met MazzelTov Groepsreizen Israël mee op reis? Meldt u dan zo snel als mogelijk (vrijblijven en eventueel zonder directe verplichting) aan! Zodra een reis gepland is en de kosten of reissom voor een specifieke reis bekend zijn, ontvangt u van ons een bericht met een reisaanbieding. Na acceptatie en aanbetaling of volledige betaling is uw aanmelding definitief.

PRIJZEN ZIJN ALL-IN*:

De reissommen voor onze complete groep-/rondreizen zijn all-in*. (*Dit betreft een complete reis en betaling p.p. voor 1 st. handbagage 10 kg, en 1 st. koffer 20 kg per 2pers. (bij groepen minder dan 18 reizigers 1 koffer per 2-pers./echtpaar) vervoer of transport in Israël, hotels o.b.v. 2 personen per kamer en o.b.v. halfpensioen en inclusief eventuele toegangsprijzen voor bezienswaardigheden van het programma. Maar exclusief eventuele persoonlijke of ticket en koers 

toeslagen, verplichte (groeps)fooien en eventueel persoonlijk gewenste reis-, annulerings- en of ziektekostenverzekeringen.) Aan genoemde (voorbeeld en vanaf) prijzen kunnen geven rechten worden verleend.

Bekijk of Print onze Rondreis flyer (Klik hier) 

VOOR AL DEZE REIZEN IS NOG VOLDOENDE PLAATS
Geef uw voorkeur door
 
 PLANNING (overzicht alle reizen):

 

      2023​

 

 

Staat uw gewenste reisdatum er (nog) niet tussen?

Meldt u dan toch zonder kosten of verplichtingen vrijblijvend aan

per mail (via info@mazzeltovreizen.nl of klik hier voor het Aanmeld

formulier) onder vermelding van uw naam, leeftijd, reis naar keuze

en uw gewenst reisperiode of maand voorkeur. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 16 personen) plannen we de reis alsnog

en krijgt u een aanbod per mail waarop u binnen een gestelde

termijn op kunt reageren. 

  • instagram-new-2016-logo-D9D42A0AD4-seeklogo_com
  • Facebook Social Icon
bottom of page