top of page

11-DAAGSE REIS ISRAËL LOOFHUTTENFEEST

Ontdek en ervaar met MazzelTov Reizen Israël, het Beloofde Land van Gods volk, land van de Bijbel. Een unieke belevenis!
BESCHRIJVING:

11-daagse Reis Loofhuttenfeest 

Israël september/oktober 2023

In het najaar 2023 in september/oktober organiseert 

MazzelTov Reizen deze unieke 11-daagse reis

naar het Loofhuttenfeest incl. ICEJ congres,

Jeruzalemmars en een enkele extra dagen

korte rondreis naar: Dode Zee, Galilea of de

kust van de Middellandse Zee.

MazzelTov Reizen organiseert onvergetelijke 

betaalbare reizen en vakanties naar Israël, het

Beloofde Land van Gods volk en van de Bijbel.

Welke ontdekking en ervaring...

Tijdens deze reis ervaart u het Loofhuttenfeest (Heb.: Sukkot). Één van de drie grootste Bijbelse feesten. Volgens de Bijbel komt er een dag dat alle volken dit feest elk jaar zullen vieren in Jeruzalem (lees maar in Zacharia 14:16). U neemt tijdens de reis deel aan de internationale conferentie van de International Christian Embassy Jerusalem (ICEJ), van 29 sept. - 6 okt. 2023, welke mogelijk zal worden bezocht door meer dan 6000 mensen uit bijna 100 landen. In 2022 begon het feest in Kapernaüm bij het meer van Galilea en daarna in Jeruzalem. Het definitieve programma 2023 en inhoudelijke reisprogramma en exacte kosten volgen later. 

Tijdens het feest in Jeruzalem vieren we met enkele duizenden samen het Avondmaal in de graftuin in Jeruzalem, nemen we deel aan de Jeruzalem mars van de volkeren, bezoeken we verschillende bijzondere plaatsen in Jeruzalem en maakt u kennis met vele Bijbelse plaatsen en bezienswaardigheden, maar ook uitgebreid kennis met de diversiteit aan landschappen, de prachtige natuur en vele uniek geplante bomen en aangelegde bossen. Na de conferentie reizen we waarschijnlijk enkele extra dagen door Israel voor enkele prachtige bezienswaardigheden of bezoek aan speciale plaatsen zoals Galilea met plaatsen als Tiberias, Capernaum, Nazareth, Dan en de Golan. We bezoeken indien mogelijk ook plaatsen als Haifa, Akko, de Carmel en Ceasarea. Tijdens de bezoeken aan de Bijbelse plaatsen en bezienswaardigheden. Daar zullen we regelmatig de Bijbel openen om de plaats waar u zich bevindt nog tastbaarder te maken. Een rondreis door Israël brengt uw Bijbel en mogelijk zelfs uw persoonlijke geloof tot leven.

Ontdek en Ervaar Israël, het Beloofde Land van Gods volk en land van de Bijbel op een bijzondere wijze. MazzelTov Reizen of Groepsreizen Israël brengt u naar (minder commerciële) plaatsen voor een unieke Israël ervaring en beleving.

Welke plaatsen bezoeken we...

U overnacht in meerdere mooie en goede hotels of resorts door het hele land. We bezoeken plaatsen als Jeruzalem (met de Olijfberg, Getsemané, Graftuin, de oude stad met haar poorten, Bethesda, Klaagmuur en winkelstraten), de Dode Zee (met plaatsen als Ein Gedi, Ein Bokek, Qumran, Jericho), de woestijn, de Jordaan (met haar doopplaatsen), de Middellandse Zee (met plaatsen als Jaffa, Tel Aviv, Netanya en Cesarea) en het meer van Galilea (met Tiberias en Kapernaum), de Golanhoogte (met grens van Syrië en Libanon). In deze plaatsen of onderweg er naartoe bezoeken we vele bijzondere plekken. We bezoeken plaatsen en bieden ervaringen waarvan we weten dat andere reis aanbieders deze meestal niet of nauwelijks bezoeken.

Wat bij de reis zit inbegrepen...

Deelname aan het Loofhuttenfeest of congress van ICEJ in Israël en een aanvullende korte all-in* groeps-/rondreis van MazzelTov Reizen. Dat betekent compleet inclusief vliegticket, hotel en verzorging op basis van halfpension, vervoer binnen Israël en entreegelden voor bezienswaardigheden (van het programma)*.

Hebt u interesse in deze unieke reis meldt u dan direct aan via ons contactformulier op de website (klik hier of zie onder) of via mail info@mazzeltovreizen,nl of informeer naar de mogelijkheden. De prijs van deze 11-daagse rondreis bedraagt naar verwachting ca. €2.750,- p.p. (o.b.v. 2pers. per kamer)*. Dit is inclusief vliegticket, deelname aan de conferentie en aansluitend een paar dagen extra rondreis naar Galilea of andere plaatsen. Exacte prijzen kunnen nog afwijken a.g.v. kosten voor deelname van conferentie en bijbehorend verblijf.

Ons advies is reis niet alleen naar Israël maar samen met uw partner of met een bekende. Mocht u toch alleen reizen dan wordt u ingedeeld met iemand anders op de kamer. Mocht dit niet mogelijk blijken of niet gewenst zijn dan geldt er automatisch een persoonlijke toeslag als meerprijs.

Voor contact kunt u direct gebruik maken van ons contactformulier op de website (klik hier of zie onder). U kunt ons overdag ook telefonisch bereiken onder telefoonnummer 06-46799393 / 0517-413472 of bij afwezigheid uw (gesproken) bericht achterlaten.

Wij zien uit naar uw ontdekking en ervaring tijdens een reis met MazzelTov Groepsreizen Israël! Wilt u meer weten over ons check dan onze webpagina Over ons (of Klik hier).

Reizen van MazzelTov reizen...

MazzelTov reizen organiseert meerdere reizen per jaar. Zowel in het voorjaar (februari/maart of april/mei), als in het najaar (september/oktober) plannen we meerdere rondreizen en steden-/regioreizen naar Israël. Ook organiseren we speciale 15-daagse reizen voor senioren en minder mobiele personen. Deze reizen worden gekenmerkt door hun aangepast of lagere tempo. We verblijven dan voornamelijk in één of twee hotels en plaatsen. We trekken dan meer tijd uit voor de bezienswaardigheden en met meer vrije of rust tijden. De exacte planning en prijzen van onze reizen kan afhankelijk zijn van beschikbaarheid en prijzen van vliegtickets en hotels. Maar kan ook afhankelijk zijn van de periode waarin we reizen in verband met Joodse vakantieweken en (lokale) feestdagen. Verder kan de planning en prijs afhankelijk zijn van het aantal aanmeldingen voor een reis. Bij voldoende aanmeldingen voor een reis zullen we (in overleg) de reisperiode vastleggen. Bij veel aanmeldingen kan een reis dus ook meerdere keren plaatsvinden.

De duur van de reis wordt bepaald door het programma. De standaard reisduur voor een rondreis bedraagt 11 dagen, maar voor senioren (55+) bedraagt de reisduur altijd 15 dagen vanwege een aangepast tempo. Zo duurt een rondreis incl. bezoek aan en overnachting in Eilat of bezoek aan het Loofhuttenfeest in Jeruzalem ook altijd 15 dagen. De reisduur is verder nog afhankelijk van de periode of maand en getoonde interesse van de aanmeldgroep.

Hoe werkt een aanmelding?

Na aanmelding per mail ontvangt u een bevestiging en een verzoek tot opgave van noodzakelijk persoonlijke gegevens en daarbij de betaling. Een aanmelding is pas definitief na volledige betaling van de reissom. Uw ticket wordt pas geboekt na (aan)betaling.

ALLE PRIJZEN ZIJN ALL-IN*:

De reissom voor deze complete reis bedraagt naar verwachting ca. € 2.750,- all-in*. (*Dit betreft een complete reis en betaling p.p. voor 1 st. handbagage, 1 st. koffer/ruim bagage per persoon, transport en vervoer in Israël, hotel, deelname conferentie en verzorging o.b.v. halfpension en eventuele toegangsprijzen (van het reisprogramma). Maar exclusief (1-persoon) toeslagen, verplichte groepsfooien, reis-/annulerings- en ziektekostenverzekeringen. Ook kan er bij latere aanmelding een toeslag voor de conferentie of vliegticket gelden. Alleen bij voldoende deelname kan een reis tegen genoemde prijs doorgaan.

2016-10-17 19.01.48.jpg

v.a. € 2750

11
dagen
VOOR DEZE REIS IS NOG VOLDOENDE PLAATS
VOOR DEZE REIS IS NOG VOLDOENDE PLAATS
ca. 28 sept - 9 okt. 2023
exacte data volgt!
Informeer naar de mogelijkheden
 PLANNING (overzicht alle reizen):

 

      2023​

 

Staat uw gewenste reisdatum er (nog) niet tussen?

Meldt u dan toch zonder kosten of verplichtingen vrijblijvend aan

per mail (via info@mazzeltovreizen.nl of klik hier voor het Aanmeld

formulier) onder vermelding van uw naam, leeftijd, reis naar keuze

en uw gewenst reisperiode of maand voorkeur. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 16 personen) plannen we de reis alsnog

en krijgt u een aanbod per mail waarop u binnen een gestelde

termijn op kunt reageren. 

  • instagram-new-2016-logo-D9D42A0AD4-seeklogo_com
  • Facebook Social Icon
bottom of page