top of page

11-DAAGSE RONDREIS ISRAËL MIDDEN-ZUID

Ontdek en ervaar met MazzelTov Reizen Israël, het Beloofde Land van Gods volk, land van de Bijbel. Een unieke belevenis!

va. € 1950

11
dagen
BESCHRIJVING:

11 dagen Rondreis midden en zuid Israël

MazzelTov Reizen organiseert onvergetelijke en betaalbare reizen en vakanties naar Israël, het Beloofde Land van de Bijbel en van Gods volk.

In het voorjaar in april en/of najaar in september of november organiseert MazzelTov Reizen een unieke Christelijke Bijbelse Israëlreizen.

Welke ontdekking en ervaring...

Tijdens deze rondreis door midden Israël maakt u kennis met diverse Bijbelse plaatsen en bezienswaardigheden, maar ook uitgebreid kennis met de diversiteit aan landschappen, de prachtige natuur en vele uniek geplante bomen en aangelegde bossen. Tijdens de reis en bezoek aan de Bijbelse plaatsen en bezienswaardigheden zullen we (mogelijk) stilstaan bij waar in de Bijbel staat over de plaats waar u zich bevindt, om het nog tastbaarder te maken. Een rondreis door Israël brengt uw Bijbel en mogelijk zelfs uw persoonlijke geloof tot leven.

Ontdek en Ervaar Israël, het Beloofde Land van Gods volk en land van de Bijbel op een bijzondere wijze. MazzelTov Reizen of Groepsreizen Israël brengt u naar (minder commerciële) plaatsen voor een unieke Israël ervaring en beleving.

Welke plaatsen bezoekt U tijdens deze reis...

U overnacht in meerdere mooie en goede hotels of resorts door het hele land, zoals Eshel HaShomron Ariel, Jeruzalem Gate hotel en kíbbutz Mashabe Sade. U bezoekt plaatsen in Samaria als de berg Gerizim (berg der zegeningen), Shilo (waar de tabernakel stond) en Sichem. U bezoekt verder Jeruzalem (met Davidson Center, 'The Burned House', Herodiaansestraat en de Klaagmuur met o.a. Bar Mitzwah). Ook reist u naar het christelijk Arabische dorp Abu Gosh, Bethlehem (met de Geboortekerk) en Hebron (grot van Machpela met de graven van de aartsvaders).

U bezoekt verder Emmaüs en Latrun met schitterend uitzicht over de Ayalon Vallei, de Mitzpe Ramon Krater (met een woestijnsafari), Sde Boker (graf en huis van Ben Gurion en uitzicht over de woestijn Zin). In deze plaatsen of onderweg er naartoe bezoekt u vele bijzondere plekken en ervaart u vele bijzondere momenten. Deze unieke reis is speciaal en met zorg samengesteld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat bij de reis zit inbegrepen...

Een groeps-/rondreis van MazzelTov Reizen is all-in*, dat betekent compleet inclusief vliegticket, hotel en verzorging o.b.v. halfpension, vervoer binnen Israël en entreegelden voor bezienswaardigheden (van het programma)*.

Hebt u interesse in deze unieke reis meldt u dan direct aan via ons contactformulier op de website (klik hier of zie onder) of via mail info@mazzeltovreizen,nl of informeer naar de mogelijkheden. De prijs van de 11-daagse rondreis bedraagt vanaf € 1.950,- p.p. (o.b.v. 2pers. per kamer)*. 

Ons advies is reis niet alleen naar Israël maar samen met uw partner of met een bekende. Mocht u toch alleen reizen dan wordt u ingedeeld met iemand anders op de kamer. Mocht dit niet mogelijk blijken of niet gewenst zijn dan geldt er automatisch een persoonlijke toeslag als meerprijs.

Voor contact kunt u direct gebruik maken van ons contactformulier op de website (klik hier of zie onder). U kunt ons overdag ook telefonisch bereiken onder telefoonnummer 06-46799393 of bij afwezigheid uw (gesproken) bericht achterlaten.

Wij zien uit naar uw ontdekking en ervaring tijdens een reis met MazzelTov Groepsreizen Israël! Wilt u meer weten over ons check dan onze webpagina Over ons (of Klik hier).

Diverse reizen door MazzelTov reizen...

MazzelTov reizen organiseert meerdere reizen per jaar. Zowel in het voorjaar (februari/maart of april/mei), als in het najaar (september/oktober) plannen we meerdere rondreizen en steden-/regioreizen naar Israël. Ook organiseren we speciale 15-daagse reizen voor (oudere) senioren of minder mobiele personen. Deze reizen kenmerken zich door hun aangepast of lagere tempo. We verblijven dan voornamelijk in één of maximaal twee hotels. We trekken dan meer tijd uit voor de bezienswaardigheden en met meer vrije of rust tijden. De exacte planning en prijzen van onze reizen kan afhankelijk zijn van beschikbaarheid en prijzen van vliegtickets en hotels. Maar kan ook afhankelijk zijn van de periode waarin we reizen in verband met Joodse vakantieweken en (lokale) feestdagen. Verder kan de planning en prijs afhankelijk zijn van het aantal aanmeldingen voor een reis. Bij voldoende aanmeldingen voor een reis zullen we (in overleg) de reisperiode vastleggen. Bij veel aanmeldingen kan een reis dus ook meerdere keren plaatsvinden.

De duur van de reis wordt bepaald door het programma. De standaard reisduur voor een rondreis bedraagt 11 dagen, maar voor senioren (55+) bedraagt de reisduur altijd 15 dagen vanwege een aangepast tempo. Zo duurt een rondreis incl. bezoek aan en overnachting in Eilat of bezoek aan het Loofhuttenfeest in Jeruzalem ook altijd 15 dagen. De reisduur is verder nog afhankelijk van de periode of maand en getoonde interesse van de aanmeldgroep.

Hoe werkt een aanmelding?

Na aanmelding per mail ontvangt u een bevestiging en een verzoek tot opgave van noodzakelijk persoonlijke gegevens en daarbij de betaling. Een aanmelding is pas definitief na volledige betaling van de reissom. Uw ticket wordt pas geboekt na (aan)betaling.

ALLE PRIJZEN ZIJN ALL-IN*:

De reissom voor deze complete reis bedraagt vanaf € 1.950,- all-in*. (*Dit betreft de prijs voor een complete reis (o.b.v. 2-personen per kamer) en betaling p.p. bij meer dan 20 deelnemers. Toeslag p.p. bij 8-14 deelnemers bedraagt €750,- p.p. en bij 15-20 deelnemers € 250,- p.p. De 1-persoons(kamer)toeslag bedraagt €895,-. Inbegrepen is 1 st. handbagage 10 kg, en 1 st. ruimbagage 20kg (o.v.b. en afhankelijk van de vliegmaatschappij), transport of vervoer per luxe bus in Israël, hotel en verzorging o.b.v. halfpension en toegangsprijzen (van het georganiseerde reisprogramma). Maar exclusief (1-persoon) toeslagen, verplichte groepsfooien, reis-/annulerings- en ziektekostenverzekeringen. Ook kan er (bij late) aanmelding of na (eerste) betaling een toeslag voor de vliegticket gelden (a.g.v. prijsstijgingen). Alleen bij voldoende deelname kan een reis tegen genoemde prijs doorgaan. U kunt geen rechten verbinden aan genoemde prijzen of informatie. Bj verzoek om informatie of bij aanmelding ontvangt u een persoonlijke reisaanbieding met de reisvoorwaarden.)

Bekijk of Print onze Rondreis flyer (Klik hier)

Prijs bij groep >20 deelnemers!
Toeslag 15-20p €250 p.p.

VOOR DEZE REIS:   PLAATSEN BESCHIKBAAR
Reisdata:
Vertrek ca. 4 september 2023
wijzigingen onder voorbehoud
Bestand 19-09-16 20 10 27.jpeg
Torah lezen Jeruzalem.jpg
Sde Boker
negev ramon crater 2.jpg
foto_programma_april2019.png

Reisprogramma voorbeeld

10-daagse lnterkerkelijke lsraëlreis april 2019

Maandag 1 april t/m woensdag 10 april 2019

dag 1 maandag 1 april 2019
Rechtstreekse vlucht Amsterdam -Tel Aviv (vermoedelijk) met Transvia. Vertrek is om 6.15 uur en aankomst in Tel Aviv om 11.50 uur (lokale tijd). Met de bus naar hotel Ariel Eshel HaShomron. Diner/maaltijd en overnachting in hotel.

dag 2 dinsdag 2 april 2019
We rijden naar de berg Gerizim (de berg der zegening), bezoeken Shilo, een belangrijke plaats in het oude Testament waar heel lang de tabernakel stond en gaan naar Sichem (het Bijbelse Sichem is nu Nablus) en genieten tot slot nog van de prachtige Bijbelse tuin bij het hotel. Diner en overnachting in hotel Ariel Eshel Hashomron.

dag 3 woensdag 3 april 2019
We rijden naar Jeruzalem, de stad van David. Deze stad mag niet ontbreken in een lsraëlreis. We zien nieuwe bezienswaardigheden in vergelijk met de vorige keer. We gaan naar het Davidson Center waar met behulp van geavanceerde audiovisuele technieken het glorieuze verleden van Jeruzalem wordt weergegeven, wandelen over de muren van de stad en gaan naar het Citadel museum. We doen de Herodiaanse straat aan en zien "The Burned House"' . Voor een fotomoment stoppen we bij de Klaagmuur. Diner en overnachting in hotel 

Jerusalem Gate in Jeruzalem.

 

dag 4 donderdag 4 april 2019
Voordat we Jeruzalem verlaten maken we bij de Westelijke Muur van het Tempelplein iets mee van de Bar Mitzwah vieringen, als Joodse jongetjes 13 iaar worden. We reizen verder naar de schitterende Soreq grot, gaan naar Beith Guvrin, vermeld op de Unesco werelderfgoed lijst en stoppen bij Abu Gosh, een christelijk- arabisch dorp op een berghelling gebouwd tussen Tel Aviv en Jeruzalem. Diner en Overnachting in hotel Jerusalem Gate in Jeruzalem 

dag 5 vriidag 5 april 2019

Na het ontbijt gaan we naar Bethlehem om de Gebóortekerk te bezoeken. ln de loop van de dag rijden we naar Hebron, waar we naar de grot van Machpela gaan, waar de graven van de aartsvaders zijn. We willen op tijd terug zijn ln Jeruzalem om samen met veel Joodse gelovigen de shabbat te venruelkomen bij d€i West. Muur van het Tempelplein. Diner en overnachting in Jeruzalem – hotel Jerusalem Gate in Jeruzalem.

 

dag 6 zaterdag 6 aoril 2019

Vanmorgen staat er een eigen dienst op het programma. Degenen die dat willen kunnen (een deel van) de dienst in de Grote Synagoge meemaken. De dag is verder ter vrije besteding. Diner en overnachting in Jeruzalem – hotel Jerusalem Gate in Jeruzalem

 

dag 7 zondag 7 april 2019

De gids neemt u vandaag mee naar Emmaüs en Latrun met een schitterend uitzicht over de Ayalon Vallei, waar God Zijn macht toonde, toen Hij de maan stil zette (zie Jozua 10), Tel Lagish, de vestingstad die genoemd wordt tijdens de veldslagen van Jozua, de Bersheva Bron (die herinnert aan de bron die Abraham groef).

Diner en overnachting in kíbbutz Mashabe Sade

dag 8 maandag 8 april 2019

Vandaag maken we een woestijnsafari in de Mitzpe Ramon krater. De lunch is inclusief het bezoek. Diner en overnachting in kibbutz Mashabe Sade.

 

dag 9 dinsdag 9 april 2019

We zetten koers naar Sde Boker en bezoeken het graf van Ben Gurion. We genieten hier van het mooie uitzicht over de woestijn van Zin. Tevf ns bezcieken we het huis van de oprichter van de staat lsraël. We rijden verder naar {e schittérende kloof Ein Avdat. Deze smalle kloof in de Negev kent veel bronnen die in wdtervalleà uitmonden. We maken hier een wandeling! Dit gebied behoort toe aan Ein Avdaf Nation4l Park. Diner en overnachting in kibbutz Mashabe Sade

 

dag 10 woensdag 10 april 2019

We verlaten (vroeg) onze kibbutz en brengen een bezoek aan Jaffa. Vandaar gaan we op tijd naar het vliegveld nabij Tel Aviv voor de terugvlucht naar Nederland. Het betreft wederom een rechtstreekse vlucht met Transavia. Vertrek vanuit lsraël om 20.20 uur, geplande aankomst op Schiphol om 00.20 uur.

 

Wijzigingen voorbehouden!

>>>>>>>>>>> SHALOM en Lehietra’ot <<<<<<<<<<<<

 PLANNING (overzicht alle reizen):

 

      2023​

 

Staat uw gewenste reisdatum er (nog) niet tussen?

Meldt u dan toch zonder kosten of verplichtingen vrijblijvend aan

per mail (via info@mazzeltovreizen.nl of klik hier voor het Aanmeld

formulier) onder vermelding van uw naam, leeftijd, reis naar keuze

en uw gewenst reisperiode of maand voorkeur. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 16 personen) plannen we de reis alsnog

en krijgt u een aanbod per mail waarop u binnen een gestelde

termijn op kunt reageren. 

  • instagram-new-2016-logo-D9D42A0AD4-seeklogo_com
  • Facebook Social Icon
bottom of page