top of page

FLY&Drive Rondreizen door Israël   Nieuw  

Ontdek en ervaar met MazzelTov Reizen Israël, het Beloofde Land van Gods volk, land van de Bijbel. Een unieke belevenis!

v.a. € 1695

8-15
dagen
Alleen een reisprogramma? v.a. € 350,- p.p.!!!
Fly&Drive Rondreizen  Nieuw  
Wilt u ook graag een keer naar Israël? 
Maar dan niet met een groepsreis, maar juist geheel zelfstandig reizend?

Vanaf nu is het mogelijk om naast een groepsreis van MazzelTov Reizen ook geheel zelfstandig door Israël te reizen met een voor u georganiseerde reis. Dit kan met onze Fly&Drive rondreizen. Op die manier kunt u geheel zelfstandig met een eigen vervoermiddel of misschien zelfs wel met het OV (Openbaar vervoer) door het land reizen volgens een door ons opgesteld programma. Op deze wijze kunt u geheel zelfstandig als stel of eigen kleine groep of gezin -dus zonder een grote reisgroep- het prachtige en bijzondere land van de Bijbel en van Gods beloften voor Zijn volk ontdekken. 

Waarom naar Israël?

Israël is een uniek en prachtig land met hypermoderne en cultuurhistorische steden en plaatsen, een uitstekend wegennetwerk, met een hightech ontwikkelde samenleving en voor het grootste deel aangeplant met vele soorten vegetatie. Naast veel zon, zee en strand kun je in Israël in januari of februari vaak ook skiën in het noorden en tegelijkertijd in het zuiden van het subtropische klimaat genieten. Israël staat bekend om haar vele uitvindingen op IT en medisch gebied. Wat veel mensen niet weten is dat Israël de enige democratie is in het midden-oosten. Het is een gastvrij en tolerant land waarin mensen vrij leven en wonen vanuit vele de verschillende wereld religies, culturen en etnische groepen of minderheden. Zo is er vanuit de overheid geen discriminatie naar afkomst, religie, sekse en levensvormen. Het is een hele beleving om dit tijdens uw reis te zien en ervaren. Dit verbaast u misschien vanwege het beeld dat ons mede door de media jarenlang is voorgehouden. Naast de religieuze beleving, de vele oud cultuur historische bezienswaardigheden zijn er dus vele redenen te meer om dit prachtige land te ontdekken. Daarbij mag ik zeker niet vergeten te noemen de eetcultuur en keuken met vele overheerlijke midden-oosten gerechten. Daarom nodigen wij u uit, zoals de makers van de video 'I am Israël' ook zeggen, om met ons mee te gaan naar Israël.

Wat regelen wij voor U?

 • Wij bieden verschillende programma's of reispakketten.

 • Wij stellen in overleg met u uw programma samen.

 • Wij regelen uw vliegtickets.

 • Wij reserveren voor u een huurauto als vervoermiddel. 

 • Wij boeken en reserveren voor uw overnachtingen de hotels, het vervoermiddel en volledige reisprogramma.

 • Wij verzorgen voor u een volledig reisprogramma met een advies voor lokale of regionale mogelijke activiteiten, bezienswaardigheden en te bezoeken plaatsen

 • Wij voorzien u vooraf van de juiste informatie die u nodig heeft. Denk hierbij aan vliegtickets, de luchtvaart- en vluchtgegevens, organisatie- en adresgegevens en tijden voor afhalen en terugbrengen van uw huurauto, adressen en data van hotels voor uw overnachtingen en adressen van de voorgestelde bezienswaardigheden.

Welke ontdekking en ervaring...

'Ontdek' en 'Ervaar' Israël geheel op eigen wijze en in uw eigen auto en op eigen tempo. Tijdens uw vakantie maakt u een rondreis door Israël en maakt u naast de vele Bijbelse plaatsen en bezienswaardigheden ook uitgebreid kennis met de verschillende landschappen, de prachtige natuur en vele uniek geplante bomen en aangelegde bossen. Tijdens uw rondreis komt u vele plaatsen en bezienswaardigheden tegen die bekend zijn van verhalen uit de Bijbel. Zoals het meer van Galilea bekend van verhalen van de vissers en de storm op het meer, maar ook van de vele bijzondere gebeurtenissen uit het leven van Jezus. Ook komt u in Jeruzalem die huisvesting biedt aan heiligdommen van alle grote wereldreligies en bekend is van koning David. Als u wilt kunt u met interesse vele plaatsen bewonderen om het verhaal maar ook vanwege de historische waarde.

Wat kunt u verwachten...

Terwijl u met uw eigen huurauto of op eigen wijze door het land reist overnacht in meerdere mooie en goede hotels of resorts (afhankelijk van uw persoonlijk gekozen servicepakket) door het land. De hotelovernachtingen tijdens uw reis zijn in principe met verblijf op basis van half pensioen. Afhankelijk van de reisduur komt u op meer of minder plekken. U kiest dus zelf hoe lang uw reis duurt en welke plekken of regio's van Israël u kunt ontdekken. U bepaalt tijdens de reis uw eigen tempo en welke bezienswaardigheden u wenst te bezoeken. Bedenk daarbij ook dat u Nederland ook niet in een of twee weken bekijkt. En als Israël uw interesse heeft gewekt kunt altijd nog eens terugkomen. 

Afhankelijk van de route en te bezoeken regio's kunt u naar wens de volgende plaatsen bezoeken: Jeruzalem (met de Olijfberg, hof van Getsemané, Graftuin, de oude stad met haar poorten en vele winkelstraatjes, Bethesda, de Klaagmuur, de stad van David, het Yad VaShem (holocaust museum) en vele andere musea, winkelstraten en bezienswaardigheden), de Dode Zee regio (met plaatsen of parken als Ein Gedi, Ein Bokek, Qumran, Massada en Jericho), de woestijn, de Jordaan (met haar doopplaatsen en plaatsen als Bet She'an en Caesarea Filippi), de Middellandse Zee (met plaatsen als TelAviv Joppe/Jaffa, Netanya, Cesarea, Haifa en Akko) en het meer van Galilea (met Tiberias, Kinneret, Tabga, en Kapernaum). Ook kunt u rijden naar de het Nationaal Park nabij Dan of Caesarea Filippi en de Golanhoogte (met de berg Hermon en de grens van Syrië en Libanon). In of onderweg naar deze plaatsen kunt u onderweg langs de route tal van bijzondere plekken en bezienswaardigheden bezoeken.

Moet je religieus of gelovig christen zijn om met MazzelTov Reizen een reis naar Israel te maken?

Dit zou een goede en logische vraag kunnen zijn die bij u kan zijn opgekomen nadat u onze website heeft bezocht of alle informatie over Israël en reizen naar het land hebt gelezen. Hoewel de meeste interesse voor een reis naar Israël komt vanuit mensen met christelijke achtergrond zien we steeds meer interesse en belangstelling voor een reis Israël vanuit mensen zonder een geloofsbeleving of interesse. Misschien is uw verwachting of beeld anders maar de meerderheid van de inwoners in Israël zijn niet-religieus. Alleen kennen ze hun historie en de geschiedenis van hun volk goed en ontkent de meerderheid deze niet, maar respecteren ze veelal de religieuze achtergronden en feestdagen. Ook is Israël het enige land in regio en Midden-Oosten met een democratie (deels vergelijkbaar met het politiek systeem van Nederland) en een land waarin alle wereld godsdiensten en religies welkom en vertegenwoordigd zijn.   

 

Uw persoonlijke reisdoel voorop

Daarom willen wij graag iedereen in de gelegenheid stellen om het unieke en vrije land Israël te ontdekken en te bewonderen. Israël is uitstekend geschikt voor een vakantie vanuit iedere achtergrond of gedachte. Omdat u tijdens uw Fly&Drive Rondreis geheel zlefstandig rondreist zonder vastgelegde activiteiten bepaalt u dus helemaal zelf wat uw reisdoel is en welke activiteiten en bezienswaardigheden u graag wilt bezoeken.

 

U kunt hierbij denken aan een rondreis met archeologische en cultuurhistorische doel of een christelijke Bijbels rondreis met bezoeken van  Bijbelse historische plaatsen en bezienswaardigheden. Maar denk ook aan een reis met gemengde interesses. Dit behoort natuurlijk tot de mogelijkheden en vergeet vooral niet dat uw vakantie (gedeeltelijk) kan bestaan uit zon, zee en strand. Israël beschikt over een divers klimaat waardoor het hele jaar door er plekken zijn waar de temperatuur zeer aangenaam is. Graag informeren wij u dat het in de zomer op veel plekken zeer wam kan zijn! Een bezoek aan Israël is daarom het meest geschikt in het voor- en najaar. Zo hebt u kans dat u in het voorjaar (januari en februari) in het noorden kunt skiën en tegelijkertijd in de Dode Zee en in het zuiden bij Eilat met subtropische klimaat heerlijk kunt genieten van de warmte en kunt zwemmen. Daarnaast kunt u ook het hele jaar genieten van de zon en water aan de Middellandse Zee of aan en op het meer van Galilea.

Kortom, Israël is een uniek en bijzonder land qua landschap, historie en klimaat, maar ook qua samenleving met meerdere groepen vanuit verschillende culturen en religies. Het is echt heel anders dan de media ons doet denken!

Is een reis naar Israël wel veilig?

Als we de mediabeelden via internet en televisie nemen kan de indruk ontstaan dat het niet veilig is om naar Israël te reizen. Niets is minder waar! Israël is minstens zo veilig als iedere andere plek op aarde in binnen- en buitenland. Veiligheid voor alle mensen (ongeacht hun huidskleur, nationaliteit of religie) staat voorop in Israël. Zorgen voor de medemens is daarbij een belangrijk aspect. Dat betekent dat bij toegang tot en verlaten van het land en bepaalde gebieden er ruime aandacht is voor toezicht op uw veiligheid en de veiligheid van de staat. Maar mensen met goede motieven hoeven uiteraard niet te vrezen. Over het algemeen ziet u binnen Israël geen of weinig militairen. Wel kunt u regelmatig groepen dienstplichtige soldaten tegenkomen bij de nationale parken of bezienswaardigheden als onderdeel van hun educatieve opleiding tot militair. Ook zult u weinig of niets merken van wat u allemaal ziet op de televisie omdat dit meestal ver buiten de gebieden valt waar de meeste bezienswaardigheden en plekken zich bevinden die u tijdens uw rondreis zult ontdekken. 

Wat zit bij de reis inbegrepen...
Een  zelfstandige rondreis door Israël en door MazzelTov Reizen georganiseerd is geheel op eigen gelegenheid, verantwoordelijkheid en op eigen risico. Onze reizen zijn compleet qua voorzieningen en mogelijkheden. U krijgt veel waar voor uw geld! Een zelfstandige rondreis is inclusief vliegticket*1), hotelovernachtingen met verblijf op basis van halfpension*2) en een vooraf gereserveerde huurauto*3) en met een speciaal voor u samengesteld reisprogramma*4). Vanaf nu kunt u ook alleen een reisprogramma kopen v.a. € 350,- per persoon (per gezin/boeking minimaal 2 personen). U regelt dan zelf uw vliegticket, vervoer (bijv. een huurauto), hotels of andere huisvesting en de entree bij de parken of bezienswaardigheden. Wij stellen een uitgewerkt programma en reisadvies voor u samen. U kunt deze vrijblijvend volgen of ervan afwijken waar gewenst. Kiest u er toch liever voor een completer reispakket, wacht dan niet maar kies het pakket van uw keuze en vraag eventueel naar de mogelijkheden. Wij komen dan met een reisadvies en voorstel.

Wat zit niet bij de reis inbegrepen...

Bij de zelfstandige rondreis van MazzelTov Reizen betaalt u de prijs exclusief de betalingen voor huur en gebruikskosten van uw vooraf gereserveerde huurauto (deze betaalt u zelf bij afhalen, de entreegelden van de verschillende bezienswaardigheden, kosten voor gidsen/rondleidingen en uw extra persoonlijke verzekeringen en extra uitgaven voor bijvoorbeeld eten en drinken onderweg of overdag en tijdens lunches en uw uitgaven voor brandstof voor uw huurauto, tolwegen en bijkomende kosten zoals lokaal opgelegde bedrage en mogelijke door overheid instanties opgelegde betalingen en eventuele (verkeers-)boetes.

Hoe kunt boeken of reserveren?

Hebt u interesse voor een zelfstandige rondreis door Israël? Informeer dan naar uw mogelijkheden onder opgave van uw persoonlijke wensen en de specifieke reisvoorwaarden of meldt u direct vrijblijvend aan voor een reis.

 

Bij aanmelden of opvraag van informatie en prijzen geeft u volgens de hierna genoemde stappen 1 t/m 4 aan wat uw pakketkeuze is voor service en verblijfswensen, uit de opgegeven mogelijkheden geeft u aan hoeveel dagen u wenst te reizen. (mocht uw reisduur wens er niet tussenstaan geef dan uw persoonlijke voorkeur en afwijkende wens gewoon door). Vervolgens geeft u in stap 3 aan met hoeveel personen u in totaal reist en hoe uw reissamenstelling is Op basis daarvan zullen wij een vrijblijvend persoonlijk reisvoorstel en offerte opmaken, welke in principe gratis is, tenzij specifieke wensen een aanbetaling vooraf nodig maakt. Pas als u het voorstel accepteert kunt u zich definitief aanmelden.  

Wat kost een zelfstandige rondreis?

De prijzen* voor een zelfstandige rondreis zijn natuurlijk afhankelijk van het aantal personen waarmee u reist, lengte of aantal dagen van uw reis, keuze van uw huurauto, de periode van het jaar waarin u reist, de kosten voor uw vliegticket en bijkomende toeslagen of kosten voor afwijkende wensen of wijzigingen. De prijs voor deze zelfstandige reizen begint voor Pakket Zilver ongeveer vanaf € 1.495,- p.p. (dit is incl. uw vliegticket, uw hotelovernachtingen o.b.v. 2 personen per kamer met Halfpension en een huurauto). Hoewel MazzelTov Reizen als doel heeft de all-in prijs voor een rondreis zo laag mogelijk te houden om het daarmee voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar te houden, willen wij graag uw persoonlijke wensen voor type hotel en huurauto meenemen in de offerte. Een los reisprogramma is er al vanaf € 350,- per (volwassen) persoon (per gezin is o.b.v. 2 volwassenen, incl. max. 3 minderjarigen. Bij meer dan 2 volwassenen betaalt u per volwassene.)

Welke mogelijkheden heeft u?

Stap 1 U kiest eerst uw service pakket

U kunt kiezen uit uw persoonlijke gewenste service of aantal sterren bieden wij u de volgende reistypen of pakket:

 • Pakket Zilver*** (Normaal pakket; goede hotels vergelijkbaar tot ca. 3-sterren en met kleine auto), 

 • Pakket Goud**** (met meer luxe zoals een 3- of 4-sterren hotels en met een kleine middenklasse auto) 

 • Pakket Diamant***** (met nog meer persoonlijke wensen voor luxe en hotelovernachtingen in 4-/5-sterren hotels en een grotere / luxere auto). 

Stap 2 U kiest uw reisduur voor uw rondreis door Israël

Zoals gezegd is er in Israël ontzettend veel te zien en te beleven; voor jong en oud, voor christenen of niet-religieuze mensen. Het land strekt zich uit van Noord tot Zuid, van bergen met sneeuw (in de winter) tot zonovergoten woestijnen en subtropische stranden aan de Rode Zee bij Eilat in het zuiden en tussendoor vele soorten vegetatie met bossen, akkers, kassen en plantages. Maar ook verschillende meren als meer van Tiberias/Galilea en de Dode Zee.

Kies uw reisduur en eventuele uitbreidingsmogelijkheden:

 • 8 dagen: (basis/standaard): u bezoekt de Middellandse Zee, het noorden met meer van Galilea, de Dode Zee regio en Jeruzalem

 • 11 dagen: uitbreiding met 3 dagen (extra programma en uitstapjes in de basisregio's)

 • 15 dagen: uitbreiding op 8 dagen met 7 extra dagen (extra dag en tijd tussendoor en naar het zuiden, waarbij mogelijk ook een verblijf tot in Eilat (alleen tussen november tot april)

Stap 3 Hoe is uw reisgroep of gezin samengesteld?

Met hoeveel personen reist u in totaal door Israël en hoe ziet de samenstelling van uw reisgroep of gezin eruit? Dit is van belang voor een passende prijs, reserveren van de juiste locaties voor overnachting, de benodigde huurauto en het voorgestelde reisprogramma. Denk hierbij aan het verschil of u alleen als volwassen reist, of een gezin met kinderen waarbij ook de leeftijden een rol spelen. Wij proberen het programma zo goed mogelijk samen te stellen door met iedereen in de reisgroep rekening te houden. 

Ik reis met...

 • ... aantal personen (in totaal)

 • ... aantal volwassenen (18+)

 • ... aantal tieners (12-18)

 • ... aantal kinderen (2-11)

 • ... aantal jonge kinderen (0-1)

Bij reizen met kinderen proberen we zoveel als mogelijk passende familiekamers te regelen. Daarom vragen wij u aan te geven:

Aantal gewenste aparte (hotel)kamers: ...

Standaard verblijf is in een hotel op basis van uw pakketkeuze. Maar in voorkomende gevallen zijn familiekamers niet beschikbaar en zullen we mogelijk een andere oplossing bieden zoals een woning of appartement.

 

Als gezin wensen we wel / niet een in een woning/appartement te overnachten (waarbij waarschijnlijk geldt: verblijf op basis van logies). (Uw keuze graag vermelden bij aanmelding of verzoek om een prijsopgave)

Stap 4 U kiest uw reisdoel voor uw rondreis door Israël

Israël is een land met vele soorten mensen, culturen met een rijke historie. Tevens is Israel een hoog ontwikkeld high tech land met moderne steden, voorzieningen en  achtergronden kunt u ontzettend veel moderne en oude steden op plekken bezoeken. Uw reisdoel voorkeur helpt ons in het samenstellen van uw reisprogramma.

Uw reisdoel keuze:

 • Religieus Bijbelse interesse

 • Geen religieuse interesse

 • Gemengde interesse (Cultuurhistorie, natuur en religieus)

 • Zon, zee en strand met enkele uitstapjes naar diverse steden en algemeen cultuurhistorische bezienswaardigheden

Fly&Drive reis-op-maat

In Israël kunt u ontzettend veel moderne en oude steden en plekken door het hele land bezoeken. In onze reizen zal in principe altijd Jeruzalem als bestemming zijn inbegrepen, tenzij u specifiek hele andere wensen heeft. 

Een fly&drive rondreis-op-maat tegen meerprijs kan natuurlijk ook, zelfs met onze eigen MazzelTov reisleider en organisator meereizend en eventueel ook als uw persoonlijk chauffeur.

Welke groepsrondreizen bieden wij u verder...

Mocht onverhoopt na lezen van de informatie toch liever met een groepsreis meegaan dan biedt MazzelTov Reizen diverse mogelijkheden voor een onvergetelijke reis en vakantie naar Israël. Naast deze zelfstandige rondreizen organiseren kunt u op dit moment kiezen uit de volgende rondreizen door Israël (Klik op de reis/link voor meer specifieke en uitgebreide informatie van die reis):

 • 11-daagse rondreis Israël Midden en Noord (met plaatsen als Jeruzalem - Ein Gedi - Dode Zee - Jordaan - Tiberias - Kapernaum - Nazareth - Caesarea Filippi - Golan - Haifa - Karmel - Netanya)

 • 11-daagse rondreis Israël Midden en Zuid (met plaatsen als Jeruzalem - Massada - Dode Zee - Ber Sheva -  SdeBoker - Mitzpe Ramon - Samaria - berg Gerizim - Shilo)

 • 15-daagse rondreis door heel Israël (met plaatsen als Eilat - Timna Park - Mitzpe Ramon - Ber Sheva - Arad - Dode Zee - Qumran - Jericho - Jordaan - Tiberias - Kapernaum - Golan - Karmel - Megiddo - Caesarea - Netanya - Jaffa - Jeruzalem)

Check ook de website de verschillende reizen en mogelijkheden. Bij elke reis vindt u meer informatie, een reisbeschrijving en informatie over reisperioden en prijzen. Zie ook onze speciale reizen voor senioren of andere minder mobiele personen (zoals iemand met krukken of zelfs met rolstoel).

Uw eigen groep of een Reis-op-maat...

Hebt u interesse in een reis naar Israël? Dan kunt u ook op reis gaan met uw eigen reisgezelschap naar Israël zoals een groep uit uw eigen kerk/gemeente, onderneming, familie, kennissen, netwerkgroep of vereniging. Voor een reisgroep met een rondreis-op-maat bieden wij dezelfde reismogelijkheden als onze standaard groepsreizen, maar met de mogelijkheid voor een speciaal samengesteld reis-op-maat-programma en eigen reisleider. U kunt dan eigen wensen of verlangens in de reis verwerken. Informeer naar de mogelijkheden of bekijk eerst onze website. Voor contact kunt u direct gebruik maken van ons contactformulier op de website (klik hier of zie onder aan de pagina). U kunt ons overdag tijdens kantoortijden ook telefonisch bereiken onder telefoonnummer 050-2042477 of b.g.g. 0517-413472 of bij afwezigheid uw (gesproken) voicemail bericht achterlaten.

Wij zien uit naar uw bijzondere ontdekking en ervaring tijden! Wilt u meer informatie over wie we zijn? Check dan ook onze webpagina Over ons (Klik hier).

Hoe werkt een aanmelding?

Hebt u interesse in een unieke ervaring en een betaalbare christelijke Bijbelse rondreis door Israël en u wilt graag met MazzelTov Reizen uw rondreis naar Israël maken? Meldt u dan zo snel als mogelijk (geheel vrijblijvend en eventueel zonder directe verplichting) aan! Zodra een reis is gepland is en de kosten of reissom voor een specifieke reis bekend zijn, ontvangt u van ons een bericht met een reisaanbieding. Na acceptatie en aanbetaling of volledige betaling is uw aanmelding definitief.

PRIJZEN ZIJN ALL-IN*:

De reissommen voor een Fly&Drive rondreis is gebaseerd op een persoonlijke offerte of reisaanbieding. De genoemde prijs is per persoon (p.p.) en inclusief vliegticket, hotels/verblijf en huurauto). De prijs is gebaseerd op de opgave uit stap 1 t/m 4. De genoemde offerteprijs is een persoonlijke prijsaanbieding en is niet overdraagbaar. Ook kunnen er geen rechten worden verbonden aan de genoemde prijs. *1) Prijzen voor tickets zijn fluctuerend en kunnen daardoor leiden tot individuele toeslagen. Er is bij de genoemde prijs uitgegaan van € 350,-. De prijs is inclusief een standaard stoel, 1 st handbagage en 1 st koffer p.p. (afmetingen en gewichten worden bepaald door de luchtvaartmaatschappij waar de ticket is geboekt. Er kan dus sprake zijn van afwijkingen en er kunnen toeslagen berekend worden voor afwijkingen of in geval van specifieke of individuele wensen van de in de offerte aangeboden prijs). *2) hotels zijn op basis van 2 pers per kamer tenzij anders overeengekomen en verblijf is standaard op basis van halfpension. Afwijkingen op hetgeen overeengekomen kunnen leiden tot een toeslag of meerkosten. Overnachtingsplaatsen (zoals een woning, appartement of kamer, anders dan een hotel zijn standaard op basis van verblijf onder logies. Meerkosten op locatie als gevolg van afwijkingen ten aanzien van overeengekomen zijn ten alle tijde voor rekening van de reiziger. *3) de huurauto: de prijsopgave, reisaanbieding of offerte is in principe inclusief de kosten voor een huurauto conform de gemaakte keuze. Het kan voorkomen dat de feitelijke betaling geschied door de reiziger bij het afhalen van het voertuig. Indien dit het geval is zal de reissom van het totale reisgezelschap worden verminderd met de kosten voor de huurauto. De reiziger zal dan zelf zorgdragen voor de betaling van de huurauto. Ook is de reiziger en hoofdbreken zelf verantwoordelijk voor de geldende borgstelling en betaling ervan alsmede voor juiste documenten om het voortuig te mogen besturen. MazzelTov Reizen noch diens vertegenwoordiger kan verantwoordelijk worden gehouden voor het niet in bezit zijn van de juiste documenten, verzekeringen of rijbewijs, noch voor eventueel daaruit voortvloeiende kosten. De reiziger draagt eveneens zorg voor het terugbrengen van de huurauto en eventueel uit gebruik voortgekomen verantwoordelijkheden voor extra kosten, schade en boetes of opgelegde vergoedingen of afdrachten aan de lokale overheden. MazzelTov Reizen of diens vertegenwoordiger kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de (extra) kosten van de huurauto en het gebruik ervan. *4) Het reisprogramma wordt speciaal voor u samengesteld en is mede gebaseerd op uw wensen. Afwijkingen ten opzichte van standaard programma kunnen leiden tot een meerprijs welke ten alle tijde voor rekening van de boeker of reiziger zijn. MazzelTov kan niet aansprakelijk worden gehouden voor lokale extra kosten of toeslagen. U ontvangt het reisprogramma uiterlijk één week voorafgaand aan uw datum van vertrek onder voorwaarde dat aan alle boekingen- en betalingsvoorwaarden is voldaan. Hoewel uw verblijfslocaties vaststaan is het reisprogramma een advies en staat het u vrij om van het voorgestelde programma af te wijken. MazzelTov draagt geen verantwoordelijkheid, noch aansprakelijkheid voor het niet of onvolledig opvolgen en nakomen van reisvoorwaarden, -instructies, -tijden en aankomen bij de voor u geboekte verblijfslocaties. Bij niet tijdig of niet komen opdagen bij vertrek, bij de luchthaven, juiste gate en vliegtuig, huurauto desk, hotel en andere afgesproken tijden en locaties kan MazzelTov Reizen niet aansprakelijk worden gesteld. Reiziger of boeker draagt zelf de plicht om alle extra kosten of uitgaven tijdig te voldoen bij daarvoor aangewezen instanties en conform de algemene voorwaarden zoals bij de boeking te overlegd of voor bekend te zijn geaccepteerd.

VOOR AL DEZE REIZEN IS NOG VOLDOENDE PLAATS
Geef uw voorkeur door
 
 PLANNING (overzicht alle reizen):

 

      2023​

 

Staat uw gewenste reisdatum er (nog) niet tussen?

Meldt u dan toch zonder kosten of verplichtingen vrijblijvend aan

per mail (via info@mazzeltovreizen.nl of klik hier voor het Aanmeld

formulier) onder vermelding van uw naam, leeftijd, reis naar keuze

en uw gewenst reisperiode of maand voorkeur. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 16 personen) plannen we de reis alsnog

en krijgt u een aanbod per mail waarop u binnen een gestelde

termijn op kunt reageren. 

 • instagram-new-2016-logo-D9D42A0AD4-seeklogo_com
 • Facebook Social Icon
bottom of page