top of page

11-DAAGSE VOORJAAR RONDREIS ISRAËL

Ontdek en ervaar met MazzelTov Reizen Israël, het Beloofde Land van Gods volk, land van de Bijbel. Een unieke belevenis!
BESCHRIJVING:

11-daagse Rondreis 

Israël Midden en Noord

"In de voetsporen van Jezus"

MazzelTov Reizen organiseert onvergetelijke betaalbare rei-zen en vakanties naar Israël, het Beloofde Land van Gods volk en van de Bijbel.

In het voorjaar (eind april / begin mei) en ook in het najaar (oktober/november) organiseert MazzelTov Reizen deze unieke 11-daagse rondreis door Israël.

Welke ontdekking en ervaring...

Tijdens deze rondreis door Israël maakt u kennis met vele Bijbelse plaatsen en bezienswaardigheden, maar ook uitgebreid kennis met de diversiteit aan landschappen, de prachtige natuur en vele uniek geplante bomen en aangelegde bossen. Tijdens de bezoeken aan de Bijbelse plaatsen en bezienswaardigheden zullen we regelmatig de Bijbel openen om de plaats waar u zich bevindt nog tastbaarder te maken. Een rondreis door Israël brengt uw Bijbel en mogelijk zelfs uw persoonlijke geloof tot leven.

Ontdek en Ervaar Israël, het Beloofde Land van Gods volk en land van de Bijbel op een bijzondere wijze. MazzelTov Reizen of Groepsreizen Israël brengt u naar (minder commerciële) plaatsen voor een unieke Israël ervaring en beleving.

Welke plaatsen bezoeken we...

U overnacht in meerdere mooie en goede hotels of resorts door het hele land. We bezoeken plaatsen als Jeruzalem (met de Olijfberg, Getsemané, Graftuin, de oude stad met haar poorten, Bethesda, Klaagmuur en winkelstraten), de Dode Zee (met plaatsen als Ein Gedi, Ein Bokek, Qumran, Jericho), de woestijn, de Jordaan (met haar doopplaatsen), de Middellandse Zee (met plaatsen als Jaffa, Tel Aviv, Netanya en Cesarea) en het meer van Galilea (met Tiberias en Kapernaum), de Golanhoogte (met grens van Syrië en Libanon). In deze plaatsen of onderweg er naartoe bezoeken we vele bijzondere plekken. We bezoeken plaatsen en bieden ervaringen waarvan we weten dat andere reis aanbieders deze meestal niet of nauwelijks bezoeken.

Wat bij de reis zit inbegrepen...

Een groeps-/rondreis van MazzelTov Reizen is all-in*, dat betekent compleet inclusief vliegticket, hotel en verzorging o.b.v. halfpension, vervoer binnen Israël en entreegelden voor bezienswaardigheden*.

Hebt u interesse in deze unieke reis meldt u dan direct aan via ons contactformulier op de website (klik hier of zie onder) of via mail info@mazzeltovreizen,nl of informeer naar de mogelijkheden. De prijs van de 11-daagse rondreis bedraagt in 2023 ca. € 1.975,- p.p. (o.b.v. 2pers. per kamer)*.

Indien mogelijk of gewenst kunnen we zelfs voor u als optie aansluitend tegen meerprijs, een paar dagen extra vakantie verzorgen met verblijf in bijvoorbeeld Jeruzalem, Tiberias, Eilat of aan de kust in bijvoorbeeld Netanya. Indien mogelijk kunnen we ook uw ticket verlengen. Deze optie dient u direct bij de boeking aan te geven. Vraag naar de mogelijkheden en extra meerprijs of kosten. 

Verder is ons advies: reis niet alleen naar Israël maar samen met uw partner of met een bekende. Mocht u toch alleen reizen dan wordt u ingedeeld met iemand anders op de kamer. Mocht dit niet mogelijk blijken of niet gewenst zijn dan geldt er automatisch een persoonlijke toeslag als meerprijs.

Voor contact kunt u direct gebruik maken van ons contactformulier op de website (klik hier of zie onder). U kunt ons overdag ook telefonisch bereiken onder telefoonnummer 06-46799393 / b.g.g. 0517-413472 of bij afwezigheid uw (gesproken) bericht achterlaten.

Wij zien uit naar uw ontdekking en ervaring tijdens een reis met MazzelTov Groepsreizen Israël! Wilt u meer weten over ons check dan onze webpagina Over ons (of Klik hier).

Planning MazzelTov reizen...

MazzelTov reizen organiseert meerdere reizen per jaar. Zowel in het voorjaar (februari/maart of april/mei), als in het najaar (september/oktober) plannen we meerdere rondreizen en steden-/regioreizen naar Israël. Ook organiseren we speciale 15-daagse reizen voor senioren en minder mobiele personen. Deze reizen worden gekenmerkt door hun aangepast of lagere tempo. We verblijven dan voornamelijk in één of twee hotels en plaatsen. We trekken dan meer tijd uit voor de bezienswaardigheden en met meer vrije of rust tijden. De exacte planning en prijzen van onze reizen kan afhankelijk zijn van beschikbaarheid en prijzen van vliegtickets en hotels. Maar kan ook afhankelijk zijn van de periode waarin we reizen in verband met Joodse vakantieweken en (lokale) feestdagen. Verder kan de planning en prijs afhankelijk zijn van het aantal aanmeldingen voor een reis. Bij voldoende aanmeldingen voor een reis zullen we (in overleg) de reisperiode vastleggen. Bij veel aanmeldingen kan een reis dus ook meerdere keren plaatsvinden.

De duur van de reis wordt bepaald door het programma. De standaard reisduur voor een rondreis bedraagt 11 dagen, maar voor senioren (65+) bedraagt de reisduur altijd 15 dagen vanwege een aangepast tempo. Zo duurt een rondreis incl. bezoek aan en overnachting in Eilat of bezoek aan het Loofhuttenfeest in Jeruzalem ook altijd 15 dagen. De reisduur is verder nog afhankelijk van de periode of maand en getoonde interesse van de aanmeldgroep.

Hoe werkt een aanmelding?

Na aanmelding per mail ontvangt u een bevestiging en een verzoek tot opgave van noodzakelijk persoonlijke gegevens en daarbij de betaling. Een aanmelding is pas definitief na volledige betaling van de reissom. Uw ticket wordt pas geboekt na (aan)betaling.

ALLE PRIJZEN ZIJN ALL-IN*:

*All-in bij MazzelTov betreft een complete reis en betaling per persoon (op basis van twee personen per kamer) voor vliegticket (standaard incl. 1 st. handbagage (10 kg), 1 st. koffer per echtpaar/reizend tweetal (bij minder dan 18 reizigers!), excl. eventuele (halve) koffer toeslag bij 1 koffer per persoon of alleengaande reiziger), transport en vervoer in Israël (uitgaande van het reisprogramma), hotel(s) en verzorging o.b.v. halfpension en eventuele toegangs- of entreeprijzen (van het reisprogramma). Maar exclusief (1-persoons) toeslagen, verplichte groepsfooien(pot), reis-/annulerings- en ziektekostenverzekeringen. Ook kan er bij latere aanmelding een toeslag voor het vliegticket gelden. Alleen bij voldoende deelnemers kan een reis tegen genoemde prijs doorgaan. Bij te weinig deelnemers kan een reis doorgaan indien alle deelnemers bereid zijn tot betaling van een meerprijs.

Bekijk of Print onze Rondreis flyer 2019 (Klik hier) 

2016-10-17 19.01.48.jpg

v.a. € 1975

11
dagen
VOOR DEZE REIS ZIJN NOG VOLDOENDE PLAATSEN
mei/juni 2024
Vertrekweek 20 of 22
exacte data volgen!
november 2024
Vertrekweek 45 (ca. 8 nov.)
exacte data volgen!
 PLANNING (overzicht alle reizen):

 

      2023​

Staat uw gewenste reisdatum er (nog) niet tussen?

Meldt u dan toch zonder kosten of verplichtingen vrijblijvend aan

per mail (via info@mazzeltovreizen.nl of klik hier voor het Aanmeld

formulier) onder vermelding van uw naam, leeftijd, reis naar keuze

en uw gewenst reisperiode of maand voorkeur. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 16 personen) plannen we de reis alsnog

en krijgt u een aanbod per mail waarop u binnen een gestelde

termijn op kunt reageren. 

Damascus Poort
bottom of page