top of page

Speciale Senioren Reizen (15 dagen)

Ontdek en ervaar met MazzelTov Reizen Israël, het Beloofde Land van Gods volk, land van de Bijbel. Een unieke belevenis!

ca. € 2150

15
dagen
BESCHRIJVING:

MazzelTov Groepsreizen Israël organiseert onvergetelijke en betaalbare reizen en vakanties naar Israël, het Beloofde Land van Gods volk en land van de Bijbel.

In het voorjaar (februari of maart) en najaar (september of oktober) organiseert MazzelTov Reizen speciaal voor senioren of minder mobiele personen (bijvoorbeeld met loop ondersteuning zoals krukken, rollator en onder voorwaarden in een rolstoel) unieke en onvergetelijke 15-daagse groeps-reizen naar Israël. Het betreft reizen met een aangepast tempo en meer rustmomenten en toch met vergelijkbaar  karakter en programma als een 11-daagse rondreis.

 

Op dit moment bieden we de volgende seniorenreizen (klik op de reis om direct naar de desbetreffende pagina te gaan):

PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:

De reissom voor een complete seniorenreis bedraagt all-in* ca. € 2.150,-. U kunt zich vrijblijvend aanmelden. Zodra er voldoende (senioren) aanmeldingen zijn ontvangt u van onze bericht met een specifieke reisaanbieding en uitgebreide reisinformatie en over de wijze van opgave en aanbetaling.  Indien u wenst kunt u dan van de reisaanbieding gebruik te maken en u definitief aanmelden, mede door het doen van een aanbetaling.

(*All-in betreft bij MazzelTov Reizen een complete reis en betaling per persoon voor 1 st. handbagage (10 kg), 1 st. koffer per echtpaar/reizend tweetal, vervoer en transport in Israël, hotel o.b.v. HP en o.b.v. 2-personen op een kamer en evt. toegangsprijzen bezienswaardigheden. Maar excl. eventuele of mogelijk persoonlijke reistoeslagen (zoals bijvoorbeeld extra koffer toeslag bij 1 st koffer per persoon (ook bij alleenreizenden), 1-persoons kamer toeslag en toeslag voor   vliegticket bij latere boeking, verplichte groepsfooien, reis-/annulerings- en ziektekostenverzekeringen (met verplichte goede buitenlanddekking).)

 

DEZE REIZEN ZIJN VOLDOENDE BESCHIKBAAR
reisperiode:
voorjaar (februari / maart / juni)
najaar (september / oktober)
 
  • instagram-new-2016-logo-D9D42A0AD4-seeklogo_com
  • Facebook Social Icon
bottom of page