top of page

15-DAAGSE RONDREIS HEEL ISRAËL

Ontdek en ervaar met MazzelTov Reizen Israël, het Beloofde Land van Gods volk, land van de Bijbel. Een unieke belevenis!

BESCHRIJVING:

15-daagse Rondreis door Israël

“In de voetsporen van Mozes, Jozua en het volk Israël”

MazzelTov Reizen organiseert onvergetelijke betaalbare reizen en vakanties naar Israël, het Beloofde Land van Gods volk en van de Bijbel.

In het voorjaar (februari) 2023 organiseert MazzelTov Reizen deze unieke 15-daagse rondreis door het hele land Israël.

Welke ontdekking en ervaring...

Deze 15-daagse rondreis brengt u door heel Israël van Eilat tot aan de berg Hermon en van Jaffa tot aan de Dode Zee. Tijdens deze reis ontdekt u de diversiteit aan landschappen en maakt u door het hele land uitgebreid kennis met meerdere (Bijbelse) plaatsen en bezienswaardigheden. Waar we komen krijgt u de tijd om de plaats of bezienswaardigheid te ervaren. Ook zullen we regelmatig de Bijbel openen om de plaats waar u zich bevindt nog tastbaarder te maken. Een rondreis door Israël brengt uw Bijbel en mogelijk zelfs uw persoonlijke geloof tot leven. 

Welke plaatsen bezoeken we...

We bezoeken deze reis plaatsen als Eilat in het zuiden (aan de Rode Zee), het Timna Park (met o.a. de Tabernakel), Mitzpe Ramon (met Ramon centrum en verhaal over de prachtige krater in het gebied), Bersheva (bron van Abraham), de Dode Zee (met Ein Bokek, de Massada, Ein Gedi en Qumran), de Jordaan (doopplaats), Bet She’an, Tiberias (meer van Galilea), de Golanhoogte, Caesarea Fillippi, Nazareth, Akko, Netanya, Jaffa-Tel Aviv en Jeruzalem (met de Olijfberg, Klaagmuur en oude stad). In deze plaatsen of onderweg er naartoe bezoeken we vele bijzondere plekken. U overnacht in meerdere mooie en goede hotels door het hele land.

Wat bij de reis zit inbegrepen...

Een groeps-/rondreis van MazzelTov Reizen is all-in*, dat betekent compleet inclusief vliegticket, hotel en verzorging o.b.v. halfpension, vervoer binnen Israël en entreegelden voor bezienswaardigheden (van het programma)*.

Hebt u interesse in deze bijzondere en unieke reis meldt u zich dan direct (vrijblijvend) aan via ons contactformulier op de website (klik hier of zie onder) of via mail info@mazzeltovreizen,nl of informeer naar de mogelijkheden. De prijs van deze 15-daagse rondreis bedraagt in 2022 ca. € 2.350,- p.p.*.

Als u met ons meegaat naar Israël adviseren wij u: reis niet alleen naar Israël maar samen met uw partner of met een kennis of bekende (bijvoorbeeld uit uw regio of kerk/gemeente). Mocht u toch alleen reizen dan wordt u in principe ingedeeld met iemand anders op de kamer. Mocht dit niet mogelijk blijken of niet gewenst zijn dan geldt er automatisch een persoonlijke toeslag als meerprijs.

Voor contact kunt u direct gebruik maken van ons contact-formulier op de website (klik hier of zie onderaan deze pagina). U kunt ons overdag telefonisch bereiken onder telefoonnummer 0592 - 398239 / 0517-413472 of bij afwezigheid uw (gesproken) bericht achterlaten.

Wij zien uit naar uw persoonlijke ontdekking en ervaring tijdens een reis met MazzelTov Groepsreizen Israël! Wilt u weten hoe andere reizigers onze reizen ervaren ga dan naar direct naar onze Reizen waardering (of klik hier) of als u meer weten over wie wij zijn van MazzelTov Reizen? Check dan de webpagina Over ons (of Klik hier).

Planning MazzelTov reizen...

MazzelTov reizen organiseert meerdere reizen per jaar. Zowel in het voorjaar (februari/maart of april/mei), als in het najaar (september/oktober) plannen we meerdere rondreizen en steden-of regioreizen naar Israël. Ook organiseren we speciale 15-daagse reizen voor senioren en minder mobiele personen. Deze reizen 

kenmerken zich door hun aangepast programma op een lager tempo. We verblijven dan voornamelijk in maximaal één of twee hotels en plaatsen. We trekken meer tijd uit voor de bezienswaardigheden en met meer vrije of rust tijden. De exacte planning en prijzen van onze reizen kan afhankelijk zijn van beschikbaarheid en prijzen van vliegtickets en hotels. Maar kan ook afhankelijk zijn van de periode waarin we reizen in verband met Joodse vakantieweken en (lokale) feestdagen. Verder kan de planning en prijs afhankelijk zijn van het aantal aanmeldingen voor een reis. Bij voldoende aanmeldingen voor een reis zullen we soms (in overleg) de exacte reisperiode vastleggen. Bij veel aanmeldingen kan een reis dus ook meerdere keren plaats- vinden.

Hoe werkt een aanmelding?

U mag u eerst vrijblijvend aanmelden via het invulformulier. Daarbij geeft u aan welke reis uw voorkeur en eventueel de periode (zoals voorjaar of najaar en of maand). Zo kunnen we snel zien of er voldoende deelnemers voor die specifieke reis zijn. Bij voldoende aanmeldingen ontvangt u definitieve informatie voor de reis en een verzoek tot opgave van de noodzakelijke persoonlijke gegevens en daarbij de (aan)betaling. U wordt deelnemer aan een reis na volledige betaling van de totale reissom. Uw ticket wordt geboekt na het voldoen van de (aan)betaling.

ALLE PRIJZEN ZIJN ALL-IN*:

*De reissom betreft een complete reis en betaling per persoon voor vliegticket (incl 1 st. handbagage, 1 st. koffer per echtpaar/reizend tweetal, excl. (halve) koffer toeslag bij 1 koffer per persoon of 1 persoons toeslag), transport en vervoer in Israël (voor uitvoering programma), hotel(s) en verzorging o.b.v. halfpension en eventuele toegangsprijzen van parken of bezienswaardigheden (van het reisprogramma). Maar exclusief persoonlijke reis toeslagen, toeslagen door onvoorziene koers- en prijsstijgingen, verplichte groepsfooien, reis-/annulerings- en ziektekostenverzekering. Ook kan er (bijv. bij latere aanmelding of bij hogere ticketprijzen) een extra persoonlijke toeslag voor het vliegticket gelden. Alleen bij voldoende deelnemers kan een reis tegen genoemde prijs doorgaan. Bij te weinig deelnemers kan onder voorbehoud een reis toch doorgaan als iedere deelnemer bereid is een extra bijdrage te betalen.

Bekijk of Print onze Rondreis voorbeeld flyer (Klik hier) 

v.a. € 2350

15
dagen
VOOR DEZE REIS ZIJN NOG VOLDOENDE PLAATSEN 
februari 2023
Vertrek: ca. 10 februari 2023
Meldt u zich nu vast aan voor 2024
exacte data volgt!

Deze reis gaat in 2023 niet door
 PLANNING (overzicht alle reizen):

 

      2023​

 

 

Staat uw gewenste reisdatum er (nog) niet tussen?

Meldt u dan toch zonder kosten of verplichtingen vrijblijvend aan

per mail (via info@mazzeltovreizen.nl of klik hier voor het Aanmeld

formulier) onder vermelding van uw naam, leeftijd, reis naar keuze

en uw gewenst reisperiode of maand voorkeur. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 16 personen) plannen we de reis alsnog

en krijgt u een aanbod per mail waarop u binnen een gestelde

termijn op kunt reageren. 

bottom of page