top of page

Uw Reis op Maat...

Wij organiseren voor u uw eigen op maat gemaakte groepsrondreis...

8-15 DAAGSE GROEPSREIS NAAR ISRAËL

Ontdek en ervaar met Groepsreizen Israël, het Beloofde Land van Gods volk, land van de Bijbel. Een unieke belevenis!
BESCHRIJVING:

MazzelTov Groepsreizen Israël organiseert onvergetelijke en betaalbare reizen en vakanties naar Israël, het Beloofde Land van Gods volk en land van de Bijbel.

Uw eigen groep of een reis op maat voor u samengesteld...

Hebt u interesse in een reis naar Israël met uw eigen groep? U kunt met uw eigen reisgezelschap zoals een groep uit uw kerk/gemeente, familie, kennissen, netwerkgroep of vereniging naar Israël. Met uw eigen groep op reis en met een eigen groeps-/reisleider biedt een aantal voordelen welke wij graag met u bespreken en u aanbieden in een (vergelijkende) op maat gemaakte offerte.

Voor wie een Reis op Maat..

Of u nu met twee of meer personen uit uw gezin, familie of vriendenkring reist of met een grotere groep. Wij adviseren u graag over uw persoonlijke mogelijkheden. Voor elke groepsgrootte zijn er voldoende mogelijkheden en geven wij graag tips of adviezen voor een geslaagde en unieke rondreis door Israël. Wij bieden uw eigen groep dezelfde mogelijkheden als onze andere groepsreizen.  

Neem daarom vandaag nog contact met ons op en bespreek met ons uw persoonlijke wensen voor uw eigen op maat gemaakte reis naar Israël.

Informeer naar de mogelijkheden of bekijk eerst onze website. Voor contact kunt u direct gebruik maken van ons contactformulier op de website (klik hier of zie onder aan de pagina). U kunt ons overdag ook telefonisch bereiken onder telefoonnummer 06-46799393 / 0517-413472 of bij afwezigheid uw (gesproken) bericht achterlaten.

Wij zien er naar uit om u met uw eigen groep van dienst te zijn. Wij bieden uw groep een bijzondere ontdekking en ervaring tijdens een reis met MazzelTov  Groepsreizen Israël! Wilt u meer informatie over wie we zijn? Check dan ook onze webpagina Over ons (Klik hier).

Wij adviseren u met de volgende ontdekking en ervaring...

Tijdens een rondreis door Israël maakt u met uw groep naast de vele Bijbelse plaatsen en bezienswaardigheden ook uitgebreid kennis met de verschillende landschappen, de prachtige natuur en vele uniek geplante bomen en aangelegde bossen. Tijdens de bezoeken aan de Bijbelse plaatsen en bezienswaardigheden kunt u volop de Bijbel openen om de plaats waar u zich bevindt nog tastbaarder te maken. Een rondreis door Israël brengt uw Bijbel en mogelijk zelfs uw persoonlijke geloof tot leven.

Ontdek en Ervaar Israël, het Beloofde Land van Gods volk en land van de Bijbel op een bijzondere wijze. MazzelTov Groepsreizen Israël brengt u graag naar (minder commerciële) plaatsen voor een unieke Israël ervaring en beleving.

Ons advies voor uw eigen groep...

Wij bieden uw groep meerdere mooie en goede hotels of resorts door het hele land. We adviseren u zeker plaatsen te bezoeken als Jeruzalem (met de Olijfberg, hof van Getsemané, Golgotha en Graftuin, de oude stad met haar poorten, Bethesda, Westelijke muur en winkelstraten), de Dode Zee (met plaatsen als Ein Gedi, Ein Bokek, Qumran, Jericho), de woestijn, de Jordaan (met haar doopplaatsen), Middellandse Zee (met plaatsen als Jaffa, Tel Aviv, Netanya en Cesarea), het meer van Galilea (met Tiberias en Kapernaum), de Golanhoogte (met grens van Syrië en Libanon) en Dan bekend als Bijbels Caesarea Filippi met de Banyas (bronnen van de Jordaan). In of onderweg naar deze plaatsen bezoeken we vele bijzondere plekken. We bezoeken ook plaatsen waarvan we weten dat vele andere reisaanbieders deze niet of nauwelijks bezoeken.

Complete reizen...

Een groeps-/rondreis verzorgd door MazzelTov Groepsreizen Israël is compleet. Dat betekent inclusief vliegticket, hotel o.b.v. HP, vervoer binnen Israël en entreegelden voor bezienswaardigheden (van het programma).

Hebt u interesse in een op maat samengestelde eigen groepsreis? Informeer dan geheel vrijblijvend naar uw mogelijkheden of meldt u direct vrijblijvend aan voor deze rondreis.

Prijzen zijn onder andere afhankelijk van: het soort reis, de doelgroep, de reisduur, de lengte van de reis, periode van het jaar en mogelijk welke reisleider. MazzelTov Reizen heeft als doel prijzen zo laag mogelijk en betaalbaar te houden. 

Uw eigen groep of een reis op maat...

Hebt u interesse in een reis naar Israël? U kunt ook met uw eigen reisgezelschap zoals een groep uit uw kerk/gemeente, familie, kennissen,  een bedrijf of (business) netwerkgroep of vereniging naar Israël. Dan bieden wij u dezelfde mogelijkheden met de mogelijkheid voor een reis op maat. Informeer dan naar de mogelijkheden of bekijk eerst onze website. Voor contact kunt u direct gebruik maken van ons contactformulier op de website (klik hier of zie onder aan de pagina). U kunt ons overdag ook telefonisch bereiken onder telefoonnummer 06-46799393 / 0517-413472 of bij afwezigheid uw (gesproken) bericht achterlaten.

Wij zien uit naar uw bijzondere ontdekking en ervaring tijdens een reis met MazzelTov Reizen / Groepsreizen Israël! Wilt u meer informatie over wie we zijn? Check dan ook de webpagina Over ons (Klik hier).

Planning rondreis...

Wij adviseren u graag over de beste tijd of periode voor uw op maat gemaakte rondreis. Als u met grotere groepen naar Israël wenst te reizen adviseren wij u ruim van te voren (ca. 1,5 - 2 jaar) te informeren naar de mogelijkheden en uw reis vast te leggen. Een tip is om met uw eigen groep een  spaarplan op te zetten zodat het waarschijnlijk voor meer mensen mogelijk is om deel te nemen aan uw reis.

Hebt u interesse in een eigen op maat gemaakte rondreis in 2020? Informeer dan nu naar de mogelijkheden en neem contact op voor uw offerte.

Bekijk of Print onze Rondreis flyer (Klik hier) 

Offerte of aanvraag

8-15
dagen
INFORMEER NAAR UW
REIS OP MAAT
Geef uw voorkeur door
 
 PLANNING (overzicht alle reizen):

 

      2023

 

 

Staat uw gewenste reisdatum er (nog) niet tussen?

Meldt u dan toch zonder kosten of verplichtingen vrijblijvend aan

per mail (via info@mazzeltovreizen.nl of klik hier voor het Aanmeld

formulier) onder vermelding van uw naam, leeftijd, reis naar keuze

en uw gewenst reisperiode of maand voorkeur. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 16 personen) plannen we de reis alsnog

en krijgt u een aanbod per mail waarop u binnen een gestelde

termijn op kunt reageren. 

  • instagram-new-2016-logo-D9D42A0AD4-seeklogo_com
  • Facebook Social Icon
bottom of page